• Blog

  Blog

  Uw blog berichten op onze blogs.

  De plusser is steeds vaker terug te vinden op het internet en maakt ook steeds meer gebruik van social media. Het plussernetwerk maakt ook gebruik van allerlei social mediakanalen en heeft een groot en sterk groeiend bereik. Op deze manier heeft u dagelijks interactie met de doelgroep. Door deze kanalen toe te voegen aan uw campagne wordt het effect sterk vergroot.

 • Blog

  Voorbeeld blog

  Campagne Beter horen

  Laat een gebruiker zelf aan het woord en zijn/haar ervaring van het product of dienst delen met de lezers van de website. Dat geeft een enorm gevoel van betrokkenheid en herkenbaarheid. Een goed voorbeeld is de campagne van Beter Horen.

 • Blog

  Resultaten van een blog

  Advies

  Een blog wordt op de homepage van de gekozen website geplaatst. U kunt er voor kiezen om deze voor een bepaalde periode vast op de homepage te plaatsen. Na die periode van vast verplaatst de blog zich en schuift deze het archief in maar blijft online zichtbaar. Een concreet resultaat is van vele factoren afhankelijk maar wij adviseren u uiteraard graag op basis van uw doelstelling.

 • Blog

  Zelf bloggen op 1 van onze portalen?

  U krijgt een eigen inlog waarmee u zelf maandelijks redactionele berichten kunt plaatsen op diverse blogs.

Wilt u meer weten over het inzetten van onze blog kanalen? Bel ons op 088 - 540 58 80 of neem contact op via het contactformulier.