• Blog

  Blog

  Uw blog berichten op onze blogs.

  De plusser is steeds vaker terug te vinden op het internet en maakt ook steeds meer gebruik van social media. Het plussernetwerk maakt ook gebruik van allerlei social mediakanalen en heeft een groot en sterk groeiend bereik. Op deze manier heeft u dagelijks interactie met de doelgroep. Door deze kanalen toe te voegen aan uw campagne wordt het effect sterk vergroot.

 • Blog

  Voorbeeld blog

  Campagne Beter horen

  Laat een gebruiker zelf aan het woord en zijn/haar ervaring van het product of dienst delen met de lezers van de website. Dat geeft een enorm gevoel van betrokkenheid en herkenbaarheid. Een goed voorbeeld is de campagne van Beter Horen.

 • Blog

  Resultaten van een blog

  Advies

  Een blog wordt op de homepage van de gekozen website geplaatst. U kunt er voor kiezen om deze voor een bepaalde periode vast op de homepage te plaatsen. Na die periode van vast verplaatst de blog zich en schuift deze het archief in maar blijft online zichtbaar. Een concreet resultaat is van vele factoren afhankelijk maar wij adviseren u uiteraard graag op basis van uw doelstelling.

 • Blog

  Zelf bloggen op 1 van onze portalen?

  U krijgt een eigen inlog waarmee u zelf maandelijks redactionele berichten kunt plaatsen op diverse blogs.

Laat de doelgroep meereizen in uw verhalen, producten en diensten!

Bent u ook al tijden op zoek naar de manier om in contact te komen en misschien nog wel belangrijker in contact te blijven met je doelgroep? Grijp de kans om te bloggen dan met beide handen aan. Het is de manier van contentmarketing om de voor u zo interessante doelgroep te bereiken. Ook krijgt u via de blogs de kans om de doelgroep mee te nemen in uw verhaal en uw ervaringen!
U kunt misschien het gevoel hebben dat heel veel bedrijven zich tegenwoordig bezighouden met bloggen, maar het is dan ook een absolute must en ook nog eens een bewezen werkende manier. Met een blog krijgt u de kans om uw doelgroep te informeren, te overtuigen en tot actie over te laten gaan.

Bloggen u kunt niet meer zonder
In 2021 is het eigenlijk gewoon noodzakelijk om te bloggen om zo geen contactmoment met de doelgroep te missen. Sterker nog een groot deel van de websitebezoekers verwachten automatisch een blog aan te treffen op de website die zij bezoeken. Geen blog betekent dan ook geen contactmoment.
Niet alleen de blog zelf is belangrijk, maar ook de verspreiding via de juiste portalen is van groot belang. Weet op welke websites en omgevingen uw doelgroep zich bevindt en zorg dat u juist hier regelmatig zichtbaar bent.

Plusser.nl al 15 jaar online autoriteit
Het Plusser.nl netwerk richt zich al meer dan 15 jaar op vijftigplussers en senioren. Dé plek om uw doelgroep te bereiken en ze te informeren over uw organisatie en diensten. Maandelijks verwelkomen wij meer dan 30.000 bezoekers op onze portalen, hebben we 10.000 nieuwsbrief lezers en meer dan 125.000 vrienden op Facebook. Ook eerdere samenwerkingen met onze vaste blogpartners hebben uitgewezen dat ze hun doelgroep al jaren weten te bereiken via onze portalen.
Sta je nog niet binnen ons netwerk dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om op korte termijn ook uw blogs te plaatsen en onder de aandacht te brengen van de plussers. Nog niet helemaal thuis in de blogcultuur? Dan helpen wij ook graag in het samenstellen van goed converterende verhalen die rechtstreeks binnenkomen in het hart van de lezer! Door de juiste blogs te plaatsen op sites met de juiste autoriteit ervaar je al op korte termijn wat voor een positief effect dit voor u heeft!

Partners van Plusser.nl
Veel van onze partners kiezen er ook voor om maandelijks meerdere blogs te plaatsen om zo iedere keer opnieuw onder de aandacht te worden gebracht van de doelgroep en op deze manier in contact te blijven.

Wilt u deze kans ook niet missen neem dan snel contact met ons op dan kunnen we kijken hoe we uw blogs ook mee kunnen nemen binnen het Plusser.nl netwerk!
Je kunt contact opnemen met ons en dan bekijken we graag samen met u welke mogelijkheden er voor u zijn. Telefoonnummer 088 5405880 of per e-mail sales@plusser.nl.

Open chat
1
Hulp nodig? Neem contact op
Goedendag,

Kan ik u ergens mee helpen?
Powered by